Hui és l’últim dia de campanya, però pensem que el que ara és bo per demanar-te el vot, també serà bo després per mantindre la teua confiança en nosaltres. No volem que el final de la campanya siga un punt i final.



La campanya s’ha quedat curta. Ens hauria agradat, per exemple, realitzar una assemblea amb la presència de tots els sindicats. No ha sigut possible fer-la abans de les eleccions, però proposarem que es realitze d’ací unes setmanes. El seu objectiu, naturalment, no serà confrontar programes i donar explicacions del que s’ha fet. El que pretenem és lligar en assemblea uns compromisos mínims de cara a la inmminent negociació del nou conveni col.lectiu.


Aspirem a complir el nostre programa. I ho farem des del compromís de convertir-nos en un sindicat pròxim, d’oferir una informació constant i de donar-vos la possibilitat de participar en totes les decisions.

Buscarem la unitat d’acció amb tots els sindicats compromesos en convertir RTVV en un servei públic, valencià i de qualitat.

Posarem en marxa el més aviat possible i amb el màxim consens els comités de redacció per tal d’exercir tots i cadascún dels drets que se’ns reconeixen.

I per descomptat, engegarem les iniciatives que hem plantejat o hem assumit en les reunions i els contactes que hem mantingut durant estos dies.