- Volem una RTVV pública, en valencià i de qualitat. No a la pèrdua de qualitat i a la externalització de la programació. Reivindiquem la RTVV com a servei públic i demanem més programes de producció pròpia que garantisquen l’estabilitat laboral dels treballadors i el dret dels valencians a una radiotelevisió pública digna.

- Compliment de la Llei de Creació de RTVV. Augment de la quantitat i qualitat del valencià en la nostra empresa. Reforçament del servei lingüístic per a millorar la qualitat de la llengua que emprem. Elaboració d’un valencià estàndard en col.laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Exigència mínima del Grau Mitjà de Coneixement del Valencià de la Junta Qualificadora per a tots aquells treballadors que redacten, locuten i elaboren informació escrita i oral. Meritació del Grau Superior i el de Mitjans de Comunicació de la Junta Qualificadora així com de les titulacions universitàries oficials. Increment dels cursos de valencià per a totes les categories laborals.

- Creació d’un Consell de l’Audiovisual format per professionals, que vetle per la independència informativa de la nostra empresa.